16 ladepunkter for elbiler repareres i Orihuela

Publisert

Mer enn ett år uten å fungere, og likevel hadde ingen savnet dem. Miljø- og infrastrukturrådene har, som rapportert i går, reparert og satt i drift 16 av de 18 ladepunktene som er installert i kommunen.

De rapporterer at mer enn halvparten av dem har vært ute av drift siden midten av 2022 av tekniske og sertifiseringsmessige årsaker, noe som har skapt store problemer for elbilistene. Ladestasjonene er plassert på ulike strategiske steder, både i sentrum, ved kysten og i bydelene.

Miljøverndepartementet har, i samarbeid med energitjenestene i infrastrukturdepartementet, sørget for å iverksette de nødvendige tiltakene for å få dem alle i drift igjen.

For øyeblikket er 16 punkter i drift, mens de to andre, hvorav ett ble gjort ubrukelig på grunn av en trafikkulykke, og et annet venter på å bli reparert av den tekniske tjenesten i løpet av de neste ukene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter