12 biler og skrot i brann på Los Balcones i Torrevieja

Publisert

På Los Balcones de Torrevieja brant det i 12 biler fredag ettermiddag.

Brannmannskapene fikk det første varselet klokken 15.20 ettermiddagen. Tykk svart røyk la seg over store deler av dette boligområdet sør i Torrevieja, like ved lagunen. Røyken kunne sees fra mange andre deler av byen.

Brannen brøt ut i et vegetasjons-område ved siden av eiendommen. Dette er et lite utbygget relativt landlig område mellom Los Balcones og lagunen. Brannen spredde inn på tomten.

Ifølge vitner var “den raske og effektive innsatsen avgjørende for å unngå større ulykker ettersom det var et stort antall parkerte biler i området.

Alle tilgjengelige menneskelige ressurser på brannstasjonen i Torrevieja ble satt inn i innsatsen: en sersjant, en korporal og seks brannmenn, i tillegg til patruljer fra det lokale politiet og Guardia Civil. Brannen var under kontroll etter klokken fire på ettermiddagen og ble ansett som slukket ved 19-tiden.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter