Torreviejas petanca-baner skal pusses opp

Publisert

80 petanca-baner i Torrevieja skal “opprustes snarest”. I Torrevieja merker man at det snart er lokal-valg. Petanca er svært populært blant områdets mange pensjonerte bosatte. Også nordmenn samles jevnlig for å spille sammen. Bildet er fra La Bahia hvor nordmenn har spilt sammen 2-3 ganger i uken siden 2004. Også på La Torreta har det i mange år vært en petanca-klubb for nordmenn.

Rådhuset har satt av 48.000 Euro som skal brukes til å reparere åtti kommunale baner hvor det spilles petanca over hele kommunen. Rådhuset har brukt en “ekspress-mekanisme” for å få saken gjennom byrådet med godkjenning og budsjett på bare 14 dager. Rådhuset sier folk vil kunne fortsette å bruke banene mens arbeidet pågår. Man vil i hovedsak kun bytte ut eksisterende elementer, noe som går raskt uten større inngrep.

Blant de 120 nasjonalitetene man finner i Torreviejas mange urbanisasjoner er det ikke på fotball-løkka at folk samles. Det er petanca som for mange er det som bringer kjente og ukjente sammen. Det er en forholdsvis rolig utendørs-aktivitet som passer også de eldre.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: