11 pågrepet for ran i Torrevieja

Publisert

Blant de pågrepne er hjemmehjelpen til en eldre kvinne som ble frastjålet smykker og 5000 Euro.

Guardia Civil har opplart 17 ran og innbrudd i området siste to ukene. 11 personer sitter nå fengslet takket være politiets etterforskning og tips fra publikum. Nå som turistsesongen er i gang øker antallet innbyggere i Torrevieja-området betraktelig. Samtidig øker innbrudd og ran og turistene er det mest attraktive målet for de som vil ha «raske penger».

De omtalte forholdene inkluderer også tyveri av bil samt ran og innbrudd i boliger. Blant de pågrepne er en kvinne som ble tatt for å ha brutt seg inn i en campingvogn, den samme kvinnen hadde en bil stjålet i Frankrike. To menn ble tatt for ett innbrudd i San Miguel. De to ble tatt etter en biljakt hvor man kjørte i høy hastighet gjennom Torreviejas gater.

Politiet opplyser at det mest alvorlige forholdet var et ran med vold som ble utført i gatene like bak Torreviejas strandpromenade.

En hjemmehjelp er også arrestert etter å ha tatt 5.300 Euro fra kredittkortet til den eldre kvinnen hun skulle passe på. Hun skal også ha stjålet smykker «av stor sentimental verdi».

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter