1.7 millioner til strandpromenaden på La Mata

Publisert

Torrevieja kommune setter av 1.769.061,75 Euro til en utbedring av den problematiske strandpromenaden på La Mata nord i kommunen. Men i følge ordføreren skal investeringen gjøres i 2020 og i mai 2019 holdes det nye kommunale valg.

Helomvending fra ordføreren i Torrevieja.

Torrevieja kommune sådde i 2018 tvil om hvem som skulle betale for den nødvendige utbedringen av strandpromenaden. Promenaden langs La Mata stranden er i dag laget med treplanker og det har vært en rekke ulykker her hvor folk faller og skader seg på grunn løse eller manglende planker.

I et møte med representanter for beboerne på La Mata i august 2018, sa Torreviejas ordfører José Manuel Dolón at om ikke staten finansierer et nytt dekke for promenaden vil kommunen fjerne dagens promenade.

Promenaden langs La Mata stranden er i dag laget med treplanker og det har vært en rekke ulykker her hvor folk faller og skader seg på grunn løse eller manglende planker.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter