SpaniaGuiden

Etablert i år 2000, SpaniaGuiden er en godt etablert leiebil-megler i Spania. I over 15 år har selskapet funnet frem de beste tilbudene og forhandlet frem de beste betingelse for sine kunder.

Siden finanskrisen som slo til i 2007-2008 har leiebil-bransjen i Spania vært i kraftig endring. Bilene prises på en helt annen måte enn tidligere og flere av de største lokale leverandørene som Centauro og GoldCar har begge blitt kjøpt opp.

For deg som leiebil-kunde i Spania betyr det lavere priser enn noen år tilbake. Men med de lavere prisene har leverandørene endret sin policy:

Slik får du den billigste leiebilen fra Malaga, eller Alicante-flyplass

  • Forskuddsbetaling on-line. Direktebestilling online krever normalt delbetaling med kredittkort. SpaniaGuiden’s spesial-avtale med leverandørene gjør at kunden slipper dette og kan reservere leiebilen helt uten kortbetaling online og betale alt ved utlevering på flyplassen i Spania.
  • Leieprisen er ofte lavere enn tidligere, men de lave prisene er man strengere med tillegg og eventuelle extra man vil ha.
  • Leverandørene er strengere med eventuelle skader.
  • Depositum på leiebilen er høyere (Normalt 900-1300 Euro)
  • Du blir belastet for bensin på tanken når du henter bilen. Vil du ha refundert deler av dette når du returnerer bilen. Koster det 20-25 Euro. Kostnaden er knyttet til selskapets kostnad ved å fylle opp bilene, sjekke nivået på bilen, kalkulere for delvis refusjon etc.

Nærhet til leverandørene på Malaga- og Alicante-flyplass, lang erfaring og lokalkunnskap er viktig for å oppnå beste betingelser og pris.

At vi i SpaniaGuiden er i personlig kontakt med leverandørene her på kysten gir oss store fordeler. Vi er godt kjent med leverandørenes betingelser til enhver tid. Vi har kontinuerlige samtaler med de som leverer ut bilene så vi er godt kjent med hvordan alt fungerer i praksis til enhver tid. Slik får våre kunder alltid de beste tips om det er noe man lurer på. Spesielt de som leier for første gangen i Spania er det en stor fordel. Etter en noen ganger slitsom flytur vil man gjerne bare komme seg videre og begynne ferien. Ikke stå på flyplassen å vente og klø seg i hodet.

Et av de beste rådene om man leier for første gang er å lese gjennom “ofte spurte spørsmål”. Betingelser og kostnad kommer tydelig frem på SpaniaGuiden’s webside. Men ting som utvidet forsikring og hvordan refusjon av bensin fungerer er tema man gjerne bør vite litt om.

Utvidet forsikring eller depositum på leiebilen? Som sikring for bilen som blir levert ut krever leverandøren at man enten legger igjen ett depositum eller at man tegner en utvidet forsikring som eliminerer kravet om depositum. Prisen på forsikringen kommer an på typen bil og antall leiedøgn. Forsikringen koster mer eller mindre det samme hele året.

 

Kontakt SpaniaGuiden