Storbyferie i Spania – 3 favoritter

Publisert

Utforsk Spanias vakre storbyer

Spania har mye å by på – fra pulserende byliv til historiske skatter og naturskjønne landskap, her finnes det noe for enhver. For en vellykket ferie bør du legge tid på å planlegge nøye før du reiser. Pakk smart og sørg for at du har både pass, reiseforsikring, kredittkort eller kontanter nok for hele ferien.

Planlegging og gode sko

Vurder hvilken by du vil reise til, sett opp et reisebudsjett, sammenlign flybilletter, og bestill hotell og bord på populære restauranter i forveien. Reserver plass på eventuelle show og museum i god tid så slipper du stå i kø. Sørg for å ha gode sko, da du kommer til å gå mye. Storbyferie i Spania kan være hektisk, men også utrolig givende.Her er tre tips til destinasjoner for deg som vil dra på storbyferie i Spania!

Nordmenns favorittbyer i Spania

  • Barcelona – denne byen er mange nordmenns favoritt og er kjent for unik arkitektur og en livlig atmosfære.  Et besøk i ikoniske Sagrada Família er et must. designet av den berømte arkitekten Antoni Gaudí. Utforsk de sjarmerende smugene i gotiske kvarter og nyt tapas på lokale restauranter. Ta en tur langs La Rambla, en livlig gate med butikker og kafeer. La Rambla er eksakt 1,2 kilometer lang, fylt med spennende butikker der turister fra hele verden lar sine kredittkort gå varme. Om du ikke er i shoppinghumør så sett deg på en av de mange kafeene som ligger langs La Rambla og nyt av folkelivet. 
  • Madrid – Spanias pulserende hovedstad, Madrid er en sjarmerende by med mange bra restauranter og fantastiske museer. Her finner du det kongelige palasset Palacia Real.  Besøk det verdensberømte Prado-museet for å beundre kunstverkene til mestre som Velázquez og Goya. eller nyt av Picasso og Dalis verk  på Reina Sofia museet. Ta en tur i den sjarmerende gamlebyen, også kjent som Madrid de los Austrias. Ta en spasertur gjennom Retiro-parken og nyt ettermiddagen ved innsjøen. Nyt av god mat, spis deg mett på gode tapas og ta turen innom en av Madrids mange Churros-kaféer.

Sevilla – Den vakre byen Sevilla, er kjent for sin blendende arkitektur og lidenskapelige flamenco-kultur.  Besøk den majestetiske  La Catedral de Sevilla, som opprinnelig var en moské.  Utforsk Alcázar-palasset med sine fantastiske hager og nyt atmosfæren i den sjarmerende bydelen  Santa Cruz.  Sevilla er også kjent som Spanias Flamencohovedstad så pass på å få med deg en ekte Flamencoforestilling når du er der.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter