Smittefaren i Valencia regionen er «Europas laveste»

Publisert

President for Valencia-regionen Ximo Puig sier at regionen nå har noen av de laveste smittetallene i Europa akkurat nå.

Smittefaren i Valenica-regionen er nå den laveste i Spania med 33 smittede pr. 100.000 personer siste 14 dager i snitt. Bare åtte kommuner i regionen er kategorisert med «medium» smitte fare.

508 av regionens 542 kommuner har færre enn 25 nye smittede pr 100.000 og med det klassifisert som «minimal smittefare». Blant dem er provinshovedstadene i Valencia, Alicante og Castellon.

26 kommuner har mellom 25 og 50 nye smittede pr 100.000 og med det klassifiseringen «lav smittefare». Disse er Villajoyosa, San Miguel de Salinas, Pinós, Catral, Alcalà de Xivert, Santa Magdalena de Pulpis, Benlloch, Cabanes, Oropesa, Torreblanca, La Llosa, Gilet, Puçol, Rafelbunyol, Utiel, Xirivella, Picanya, Torrent, Alberic, Benirredrà, Gandia, Calp, Barxeta, Genovés, Llocnou d’En Fenollet og Finestrat.

8 kommuner har «medium smittefare» med 50 til 150 smittetilfeller. Disse er Almassora, Xilxes, El Puig, Massamagrell, Pobla de Farnals, Benetússer, Sedaví og L’Alcudia de Crespins.

Ingen kommuner i Valencia regionen har høy smittefare (150-250) eller ekstrem smittefare (over 250).

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter