Slik bruker du kredittkort til din fordel

Publisert

Penger og økonomi er noe alle har et forhold til. Det er noe som følger oss absolutt hele livet, og det er viktig for oss å forstå hvordan vi skal tenke om økonomi og ikke minst bruke alle de spennende økonomiske verktøyene der ute, for å kunne få mest mulig ut av dette. I denne artikkelen skal vi se nærmere på bruken av kredittkort, noe som er et av de mest populære økonomiske verktøyene i dag, men som mange likevel ikke er sikre på hvordan de bruker best mulig. Og akkurat derfor skal vi se nærmere på akkurat kredittkort i denne artikkelen.  

Det å bruke et kredittkort er noe mange forbinder med å ikke ha nok penger, og måtte bruke dette. Og selv om det å bruke et kredittkort på denne måten er veldig populært, er det også mange andre gode måter å bruke det på, og i denne artikkelen skal vi se på noen av dem. Vi skal selvsagt også komme inn på hvordan du finner det beste beste kredittkort for dine behov. 

Tips til hvordan du får mest mulig ut av å bruke kredittkort 

Når det kommer til bruken av kredittkort, er det noen ting som er gode å tenke over, slik at man kan benytte seg av disse best mulig. Her er noen av de beste tipsene: 

  • Bruk det på ferie – dette gir deg ekstra forsikring og når du bare bruker det du har, kan du enkelt betale det tilbake med en gang du kommer hjem. 
  • Sjekk når rentene begynner. Mange ganger kan du bruke kredittkortet ditt helt gratis hvis du betaler tilbake beløpet innenfor en måned. 
  • Bruk det som et verktøy, ikke en løsning. Dette er essensielt, for det er mange positive måter du kan bruke et kredittkort på, men det er også mange dårlige måter å gjøre det på. 

Finn det beste kredittkortet 

Når man skal finne det beste kredittkortet, er det noen grunnleggende tips som er gode å følge: 

  • Sammenlign alltid kredittkort 
  • Les alltid alt med liten skrift 
  • Finn ut av hva du trenger, og velg et beløp som dekker det du trenger, men samtidig ikke vil gjøre at det er for lett å bruke for mye penger 
  • Sjekk ut kredittkort både fra banken og andre steder, det er ikke mulig å forutse hvor du vil finne den beste løsningen 
  • Vær oppmerksom på renter og når disse inntreffer 
Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter