Nytt badeland Alhaurín el Grande åpnet i dag

Publisert

Mandag 1. juli åpnet et nytt badeland i byen Alhaurín el Grande i Malaga-provinsen. Den nye attraksjonen ligger i den nordlige delen av det kommunale sportssenteret, og kan skilte med 14 ulike lekeområder som byr på massevis av plaskeglede.

Selv om det sto ferdig for et år siden, kunne det ikke tas i bruk på grunn av manglende dokumentasjon, noe det nå har. “For å åpne et vannanlegg som dette er det en rekke krav som må oppfylles, ikke bare er det nok å få helsemyndighetene til å godkjenne anlegget, noe som er viktig, men også andre like viktige krav som vi ikke hadde i fjor sommer, og som vi har klart å oppfylle i år”, sier rådmann Sergio Rodríguez. Parken måtte ha en plan for forebygging av legionella (PPCL), et dokument som må sertifiseres av et godkjent firma.

Når er åpningstidene?

Fra og med mandag (1. juli) vil den nye attraksjonen være åpen i juli og august, mandag til fredag fra kl. 10.00 til 14.00 og om ettermiddagen fra kl. 17.30 til 20.30. På lørdager vil vannparken være åpen fra kl. 9.30 til 13.30.

“Den manglende åpningen av badelandet tidligere var ikke et innfall fra de lokale myndighetene, det er en opphopning av feil fra dem som ikke overleverte anlegget med all dokumentasjon i orden på det aktuelle tidspunktet. Det er viktig å følge loven og gjeldende regelverk når man åpner et anlegg som dette for publikum, der det kommer til å være barn,” legger rådmannen til.

Barn under åtte år må alltid være under oppsyn av en voksen i parken. Det er også forbudt å ta med seg glassgjenstander inn i lekeområdet, samt kjæledyr, med mindre det er en førerhund. Skateboard er ikke tillatt, og klær og fottøy må være egnet for anlegget.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter