Jon Henriksen

Publisert

Jon Henriksen – Spania i Dag

SA-ansatte la ned arbeidet i protest
Samtlige ansatte i Sarpsborg Arbeiderblad (SA) la ned arbeidet mellom klokka 12 og 14 i dag. Både ansvarlig redaktør Tom Helgesen og disponent Pål Karlsen truer med å si opp sine stillinger i kjølvannet av A-pressens overtakelse av konkurrentavisa Sarpsborg i Dag. En drapstrussel mot en av SAs journalister forsurer også forholdet mellom de to avisene.

Redaktør og administrerende direktør Jon Henriksen i gratisavisen Sarpsborg i Dag (SiD) måtte gå fra en redaktørjobb i SA i 1998, på grunn av mistanke om økonomiske uregelmessigheter. Saken er ikke politianmeldt. Kort tid etter at Henriksen forlot SA, etablerte han SiD.

 

 

Avis-kjøp skaper strid

De ansatte i Sarpsborg Arbeiderblad står samlet i denne saken.
Fagforeningene til journalistene, grafikerne og de kontoransatte sier klart at Jon Henriksen ikke er ønsket tilbake som leder i et selskap i Østfoldpressen.

 

Oppkjøp ga A-pressen uønsket redaktør tilbake

Det er uakseptabelt at Jon Henriksen nå kommer tilbake i en lederstilling i A-pressen, sier klubbleder Terje Andresen i Sarpsborg Arbeiderblad til NTB.

Jon Henriksen har ALDRI vært redaktør i SA

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter