Forbrukslån til finansiering av og i ferien

Publisert

Forbrukslån fungerer som en god måte å finansiere ferie på, enten det er en større reise, bryllup eller oppussing som er på agendaen. Axo Finans sammenligner tilbud fra 23 banker og kan på den måten gi et gunstig tilbud med de beste betingelsene.

Her kan du søke lån til ferie

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet som utbetales uten at banken tar pant i for eksempel bil eller bolig. Med andre ord kan pengene brukes på hva som helst, i motsetning til når du får utbetalt et boliglån. Axo Finans sender lånesøknaden til 23 banker samtidig, og presenterer det beste tilbudet så fort bankene har vurdert søknaden.

Dette er Axo Finans:

  • Sammenlign lånetilbud fra opp til 23 banker
  • Få den laveste renten tilgjengelig
  • Svar på lånesøknaden i løpet av 2-3 arbeidsdager

Sett inn CTA:Her kan du søke lån til ferie

Hvorfor søke lån til ferie?

Forbrukslån er et godt alternativ kontra det å bruke kredittkort, dersom beløpet ikke betales tilbake i løpet av den første måneden. Kredittkortrenten snitter på 25 %, mens forbrukslån som regel ligger på rundt 14 %, så forbrukslån har en lavere rente. Hos Axo Finans henter du lånetilbud fra flere forskjellige banker, og kan velge det som passer deg og din lommebok best.

Fordeler med å ta forbrukslån via Axo Finans

Du slipper å stille med pant.

Pengene du låner disponeres helt fritt.

Kravene for å få innvilget lånesøknad er lavere enn ved søknad om boliglån og billån.

Lån mellom 10.000 kr og 600.000 kr.

Vilkår og betingelser

For at lånesøknaden din via Axo Finans skal innvilges, må du oppfylle følgende vilkår:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du kan ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut en søknad som vi videreformidler til våre samarbeidspartnere. Det kan gå fra 1-2 dager før du tilbudet før vi presenterer tilbudet.

Søk om forbrukslån til ferien her.

Om Axo Finans

Axo Finans er finansagent for flere banker. En finansagent er et bindeledd mellom bank og kunde. Gjennom Axo Finans kan kunder få sin søknad behandlet av flere banker samtidig – helt gratis og uforpliktende. Målet er å gi kunder det beste lånetilbudet.

Renteeksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 14,86%, lånebeløp kr 50 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 19 332, totalt kr 69 332.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter