Fjerner kloakk-anlegg fra Marbellas strender

Publisert

Gamle kloakkrør og tilhørende installasjoner skjemmer strendene mellom Rio Real og Los Monteros i Marbella. Det er et helt nettverk av gamle rør som nå skal fjernes inklusive den gamle pumpestasjonen man finner foran hotel Los Monteros.

Nå er det satt av fire millioner Euro til prosjektet hvor disse gamle installasjonene skal fjernes fra strandsonen. Deler av det gamle anlegget er fortsatt i bruk og store deler av kloakken fra Marbella og Ojén passerer gjennom gamle rør som skal byttes ut og flyttes på så de blir mindre synlige.

Opprinnelig var mye av dette under sanden og ute av syne. Men økende den økende erosjonen man ser i strandsonen, delvis knyttet til klima-endringer, har gjort at mer av installasjonene nå er mer synlige og skjemmende enn tidligere.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: