Femstadioner å besøke i Spania

Publisert

Spania – vår alles kjære fotballnasjon. De aller fleste har på et eller annet tidspunkt besøkt Spania. Et land kjent for god mat, vakre strender og varme dager.

Det er imidlertid ikke alt de er kjent for. De er nemlig også kjent for å spille fantastisk fotball, og flere av de beste lagene i Europa kommer fra Spania. Hvorav de to mest kjente er Real Madrid og Barcelona.

Dette er to lag de aller fleste har hørt om på et eller annet tidspunkt, og det er to lag som har markert seg blant de beste klubblagene i Europa. Disse to lagene er Barcelona og Real Madrid, og begge disse kjemper om å vinne La Liga hver sesong.

Det er imidlertid ikke bare disse to lagene som er verdt å sjekke ut hvis du besøker Spania. Det finnes en rekke andre klubber som byr på fantastisk fotball. I denne artikkelen ser vi nærmere på de beste stadioene å besøke hvis du noen gang er i Spania.

Image: Pixabay

De fem beste stadioene i Spania

Vi har tatt en nærmere titt på de fem beste stadionene i Spania. Hvis du er på ferie i Spania bør du utvilsomt sjekke ut en eller flere av disse stadionene, ettersom de byr på en fantastisk opplevelse. Det gjelder uansett om du liker fotball eller ikke.

Spansk fotball gjør sitt ytterste for å bli bedre, men de siste årene har det imidlertid før til en rekke konflikter. Blant annet var Haaland lenge en favoritt til å signere for Real Madrid, men det endret seg relativt raskt.

Camp Nou

De aller fleste har hørt om Camp Nou på et eller annet tidspunkt. Camp Nou er navnet til stadionet som huser Barcelona, et av de beste fotballagene i verden. Dette er en stadion som huser nærmere 100 000 mennesker, og stemningen på stadion er til å ta og føle på.

Messi er blant annet en av legendene på Camp Nou, fra tiden hvor han spilte for Barcelona. Det er ingen tvil om at Barcelona har en av de mest attraktive stadioene i England. Camp Nou har lenge vært en nokså vanskelig stadion å besøke, men det ser heldigvis ut til å være på bedringens vei.

Santiago Bernabéu

Dette er hjemmebanen til Real Madrid, et av de største lagene i Europa, som også har vunnet Champions League flere ganger. Denne stadioen huser rundt 80 000 mennesker, og er en av de mest kjente banene blant nordmenn.

Dette er en stadion som har huset mange nordmenn i deres søken på Champions League, og desto flere som blir med, desto bedre er følelsen av å fullføre.

Wanda Metropolitano

Atletico Madrid er et av de beste fotballagene fra Spania. De har også en uforglemmelig stadion, Wanda Metropolitano, som sørger for å gi spillerne en herlig opplevelse når de spiller på nettet.

San Mamés

San Mamés er en fantastisk stadion du ikke vil gå glipp av. Stadionet huser over 50 000 spillere, og alle vil utvilsomt finne noe som passer for dem.

Mestalla

Mastella er hovedstadion til Valencia, og det er definitivt duket for en rekke spennende kampanjer og tilbud ved hjelp av denne siden. Her venter flere av de beste tilbudene på markedet, i tillegg til fantastist underholdning.

Selv om det er en nokså gammel stadion, er de fleste møblene av ypperste kvalitet.

En fotballopplevelse uten like

Spania har virkelig peiling på fotball, og det er ingen tvil om at du få en fantastisk opplevelse om du besøker et eller flere stadioner nevnt i denne artikkelen. Les mer om dem og besøk dem hvis du er på utkikk etter en flott opplevelse.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter