Fem fotballstadioner å besøke i Spania

Publisert

Skal du på ferie til Spania og lurer på hva du kan finne på? Eller drar du spesifikt til Spania for å se favorittlaget ditt spille? Uansett hvilke planer du har, har du ikke lyst til å gå glipp av noen av de største og mest attraktive fotballstadioene i verden. Du finner et godt utvalg av disse i Spania, og nesten uansett hvor du har tenkt deg, kan du regne med å finne en stadion som er verdt å besøke.

La Liga er en av de mest populære fotballigaene i verden, noe som kommer tydelig frem når man sjekker både media og bettingsider som Unibet odds, hvor overskriftene eller bettingalternativene ofte er rettet mot La Liga.

Sjekk ut denne artikkelen for å finne ut mer om noen av de beste stadioene du kan besøke i Spania.

Disse stadionene må du besøke i Spania

Spania byr på fotball av ypperste kvalitet, og hvis du noen gang er på ferie i landet, bør du definitivt prøve å besøke en eller flere av landets mest berømte stadioner.

Camp Nou

Barcelona, en av verdens mest kjente og beundrede fotballklubber, spiller sine hjemmekamper på Camp Nou. Denne fotballstadionen er å finne i hjertet av Barcelona, og både turister og trofaste tilhengere av klubben besøker Camp Nou. Mange hundre tusen mennesker besøker Camp Nou hvert år for å se sine favorittspillere spille.

Barcelona har satt en rekke anerkjente lag på plass på Camp Nou, og det er ingen tvil om at mange av de beste fotballkampene gjennom tidene har funnet sted på denne stadionen. Mange besøkende har også hatt gleden av å se Lionel Messi, en av de største stjernene som noen gang har spilt på Barcelona.

Estadio Santiago Bernabeu

Denne fotballstadion har de aller fleste hørt om, enten man liker fotball eller ikke. Dette er hjemmestadionet til Real Madrid, hvor så mange stjerner og ikoner har levert varene på fotballbanen. Den største stjernen som noen gang har spilt for Real Madrid er en vi alle kjenner til, nemlig Cristiano Ronaldo.

Santiago Bernabeu, som de fleste kjenner stadionet som, har vært vert for noen av de største kampene i fotballhistorien. Atmosfæren er til å ta og føle på når Real Madrid spiller sine hjemmekamper, og alle som har vært der kan fortelle at de fikk gåsehud i det supporterne begynte å synge.

Real Madrid har nylig signert et av de største fotballtalentene i verden, Jude Bellingham, fra tysk fotball. Han har så langt vartet opp med flere mål, og det er ingen tvil om at supporterne på Bernabeu er fornøyde så langt.

Estadio Mestalla

En annen anerkjent fotballklubb fra Spania er Valencia, som også er en klubb mange norske fotballstjerner har vært innom, blant annet John Carew. Klubben har gjort det bra i europeiske turneringer de siste årene, og Estadio Mestalla er en velbesøkt stadion av både lojale tilhengere og tilreisende turister og bortefans.

Wanda Metropolitano

Atletico Madrid er en velkjent klubb i både Spania og Europa. Klubben har markert seg meget positivt i Champions Leauge i løpet av de siste årene, og de har klart å slå mange sterke motstandere på hjemmebanen sin, Wanda Metropolitano. Hvis du er i Madrid og ønsker å se en fotballkamp, er Atletico Madrid definitivt verdt å sjekke ut.

Estadio La Rosaleda

Malaga er et berømt feriested med flere hundre tusen turister hvert år. Det er også hjemmet til Malaga CF, som spiller sine hjemmekamper på Estadio La Rosaleda. Dette er en stadion som har gått gjennom en rekke omganger med oppussing, og har i løpet av årene vært vert for en rekke attraktive fotballkamper og konserter.

En opplevelse du sent vil glemme

Uansett hvilken stadion du velger å besøke kan du være trygg på at du har en uforglemmelig opplevelse i vente. Spanjolene er kjente for å levere vakker og underholdende fotball, så len deg godt tilbake i setet ditt og se noen av verdens beste fotballspillere barke sammen på noen av verdens mest attraktive fotballstadioner.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: