26 C
Alicante
30.4 C
Málaga
25 C
Las Palmas de Gran Canaria

Wizzair åpner for «ekte lavpris» til Spania fra Norge

Lavprisselskapet Wizzair åpner vil fly fra Oslo lufthavn Gardermoen til norske feriemål i Spania. Det første flyet går fra Oslo til Alicante flyplass 14. mai med billetter fra 329 kroner.

Pressemelding fra Wizzair

– Vi vet at etterspørselen etter å reise til det solrike sør er større enn noen gang før. For å dekke dette behovet er vi glade for å tilby en rekke nye ruter til destinasjoner som vi vet er favoritter blant nordmenn som leter etter sol og sand mellom tærne, sier kommunikasjonssjef i Wizz Air, Andras Rado, i en pressemelding tirsdag.

Flere ruter fra Norge til «syden»

På den digitale Luftfartskonferansen i regi av Luftfartstilsynet i Bodø tirsdag snakket Wizz Airs konsernsjef, József Váradi, om de nye rutene fra Norge.
– Dette er de første av fritidsruter til det sørlig Europa som Wizz Air har fra Norge. Dette er bare første steg. Det vil komme mer, for dette er et område vi vil satse mer på i fremtiden, sa Váradi.

Norwegian var aldri «lavpris»

Norwegian har generelt priset reier til Spania noe under billett-prisene til SAS. Samtidig var «melkeruta» Alicante-Oslo priset høyere enn mindre trafikkerte ruter til «nye» og langt mindre trafikkerte reisemål i Norwegians rutenett. Spesielt de som har reist i skoleferien til Spania har måtte betale svært høye priser på en strekning som nesten alltid har fulle fly når folk flest har ferie. Wizzair kan endre på dette.

Relaterte saker

- Advertisement -