Wizzair åpner for “ekte lavpris” til Spania fra Norge

Publisert

Lavprisselskapet Wizzair åpner vil fly fra Oslo lufthavn Gardermoen til norske feriemål i Spania. Det første flyet går fra Oslo til Alicante flyplass 14. mai med billetter fra 329 kroner.

Pressemelding fra Wizzair

– Vi vet at etterspørselen etter å reise til det solrike sør er større enn noen gang før. For å dekke dette behovet er vi glade for å tilby en rekke nye ruter til destinasjoner som vi vet er favoritter blant nordmenn som leter etter sol og sand mellom tærne, sier kommunikasjonssjef i Wizz Air, Andras Rado, i en pressemelding tirsdag.

Flere ruter fra Norge til “syden”

På den digitale Luftfartskonferansen i regi av Luftfartstilsynet i Bodø tirsdag snakket Wizz Airs konsernsjef, József Váradi, om de nye rutene fra Norge.
– Dette er de første av fritidsruter til det sørlig Europa som Wizz Air har fra Norge. Dette er bare første steg. Det vil komme mer, for dette er et område vi vil satse mer på i fremtiden, sa Váradi.

Norwegian var aldri «lavpris»

Norwegian har generelt priset reier til Spania noe under billett-prisene til SAS. Samtidig var «melkeruta» Alicante-Oslo priset høyere enn mindre trafikkerte ruter til «nye» og langt mindre trafikkerte reisemål i Norwegians rutenett. Spesielt de som har reist i skoleferien til Spania har måtte betale svært høye priser på en strekning som nesten alltid har fulle fly når folk flest har ferie. Wizzair kan endre på dette.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter