Widerøes nye Spania-rute med fulle fly

Publisert

Widerøe startet tidligere i år opp sin første Spania-rute. Selskapet flyr mellom Bergen og Alicante hele året. Denne sommeren har selskapet satt opp flere fly på ruten tirsdager og onsdager, dette frem til 13. august.

Til Palma de Mallorca flyr Widerøe direkte hver lørdag.

Widerøe forteller til SpaniaPosten at rutene har blitt godt mottatt. Rutene til Alicante er så å si fullbooket frem til medio august. Til Palma de Mallorca er det litt mer ledig kapasitet.

Nye fly med 110 seter

Widerøe bruker deres nye Embraer E-190 E2, med 110 seter y 2+2 konfigurasjon på disse rutene. Dette er Widerøes første jetfly som tok av for første gang fra Bergen Lufthavn Flesland 24. april 2018.

Billettsamarbeide med Norwegian

Norwegian og Widerøe annonserte 12. juli at de inngår et nært samarbeide. For passasjerene betyr det at man kan booke Widerøe og Norwegian billetter via begge selskapenes websider. På denne måten kan man bedre benytte seg av det nasjonale og internasjonale nettet til begge selskapene på en og samme billett med overgang.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter