Vil la barene bråke mer og stenge senere

Publisert

Spanske barer skal få lov til å lage mere støy ut oktober. Regjeringen har godkjent nye «midler» som skal hjelpe barer og restauranter i Spania å hente seg inn igjen etter Corona-krisen.

Blant de tiltakene PSOE-regjeringen har godkjent er et man midlertidig vil ignorere den øvre støygrensen for barer og restauranter. Samtidig får de nå ha åpent til 03.00 om kommunen gir sin godkjenning.

I mange kommuner lar man barene nå utvide terrassen sin så det skal bli enklere å holde den påbudte avstand mellom bordene. Dette kan ofte sjenere naboer noe barene nå med lov i hånd har fått lov til å gjøre.

Regjeringens dekret gir også spanske kommuner fullmakt til å utvide åpningstiden for barer, cafeer og restauranter til klokken 03.00. De nye fullmaktene gjelder til og med 31. oktober.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter