Veksten i økonomien slo alle estimater

Publisert

Det var en fornøyd statsminister Pedro Sanchez som kunne annonsere at den økonomiske veksten i Spania for dette året ender på over 5%. Offisielle data har frem til nå estimert en vekst på 4.4%. Verken internasjonale eller nasjonale institusjoner hadde et såpass godt estimat for Spania dette året.

Økonomer i OECD sier at veksten i den spanske økonomien på over 5% først og fremst er “statistisk effekt, ikke et tall som reflekterer den faktiske veksten i den økonomiske aktiviteten”. Man peker på at spesielt første halvdel av 2021 var svært dårlig for næringsliv og økonomisk aktivitet i Spania.

Pensjonene øker betraktelig

Under den samme pressekonferansen kunne statsministeren annonsere at pensjonene i Spania skal opp med hele 8.5% i året som kommer.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter