Turistbesøk for 2023 slår alle rekorder

Publisert

Costa Blanca har allerede overgått det rekordhøye antallet utenlandske turister i løpet av årets ti første måneder som ble registrert i 2019, året før pandemien, og som til nå har vært det beste året for sektoren.

De siste tallene fra det nasjonale statistikkinstituttet viser at Valencia-regionen har registrert mer enn ni millioner utenlandske turister frem til oktober, et tall som er mer enn en halv million høyere enn i det historiske året 2019. Nesten sytti prosent av alle disse utenlandske turistene kom til Costa Blanca og Alicante-provinsen, slik at tallet i løpet av denne perioden og med to måneder igjen til utgangen av 2023 overstiger seks millioner og er 350 000 høyere enn i 2019.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter