Turisme i fjerde kvartal

Publisert

I årets siste kvartal er man åpne for vanlige turister. Det er turist-myndighetene i Valencia regionen, som inkluderer Alicante-provinsen, som har konkludert med dette.

Turismo Comunidad Valenciana planlegger nå sine markedsføringskampanje med dette som kjøreplan.

Det er primært «masse-turisme» denne enheten arbeider med. De som har sine egne eiendommer i Spania håper man vil kunne reise til Spania tidligere. De som har residencia kan reise fritt, når det er fly, også under «krise-perioden» man fortsatt er i.

Turist-myndighetene er relativt optimistiske i sine prognoser med tanke på antallet turister som kommer tilbake. Regionen har svært trofaste besøkende. De viser til at mer enn 90% av de som besøker Valencia-regionen og Costa Blanca har vært her før.

Den første markedsførings-pakken vil være rettet mot akkurat denne gruppen og man vil spille på de mange gode minnene folk har fra sine ferier på Costa Blanca og i Valencia-regionen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter