Spansk domstol kaller Ryanairs bagasjepolicy «absurd»

Publisert

En domstol i Spania krever Ryanair endrer deres bagasjepolicy. Etter at en spansk kvinne måtte betale 20 Euro for å ta med seg håndbagasjen ombord saksøkte hun flyselskapet.

Hun skule reise fra Madrid til Brussel da representanter for Ryanair krevde betaling for hennes 10kg håndbagasje. Ryanair tillater bare bagasje ombord som håndbagasje så lenge den får plass under settet foran den reisende.

I en kommentar til den spanske dommen sier Ryanairs pressetalsmann at man ikke akter å endre regelverket for bagasje ombord.

Flyselskapet har som policy å ta betalt om man har mer enn ett kolli bagasje man vil ha ombord som håndbagasje. Den spanske dommeren sier i dommen at bagasjen hennes lett kunne fått plass under stolen på flyet. Han dømte Ryanair til å refundere henne 20 Euro med renter. Dommeren idømte henne ikke noen erstatning da å måtte betale 20 Euro ikke påførte henne noen reell skade.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter