Rekord-besøk til Costa Blanca

Publisert

Nye tall viser at antallet turister som besøker Costa Blanca har passert rekordene fra før pandemien. Booking-raten for hoteller i både Benidorm og på Costa Blanca for april måned viser at belegget for årets tre første måneder nå setter nye rekorder.

Dette er spesielt gode nyheter for både turist-bransjen og regionen hvor mange byer i realiteten lever av inntekter fra turistene. Pandemi-perioden slo her hardt ut selv om man så folk var svært ivrige for å reise tilbake til tross for langt-varige reise-restriksjoner.

Det britiske markedet har lenge vært viktig for regionen. Man ser nå at britene utgjør 43% av det totale antallet besøkende, noe som er høyere enn tallet for 2019.

Dekningsgraden i Benidorm var i perioden 85.8% noe som er et prosent over tallet for 2019, før pandemien. For Alfaz del Pi var tallet 76% et halv prosentpoeng over 2019 og i Altea 83%.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter