Nytt rekordår for Spania

Publisert

Spanias popularitet slår nye rekorder. Nærmere 65 millioner mennesker hadde det solfylte landet som reisemål i 2014. Det er en økning på 7,1 prosent sammenliknet med året før og den største økningen på fjorten år. Det er andre år på rad at landet opplever besøkstall på over 60 millioner. I følge undersøkelser foretatt av spanske myndigheter kommer 75 prosent for å nyte sol og varme.

Av de 64,9 millionene som besøkte Spania i fjor kom over halvparten fra de tre landene Storbritannia, Frankrike og Tyskland (15 millioner briter, 10,6 millioner franskmenn og 10,4 millioner tyskere). I 2013 var antallet tilreisende på 60,7 millioner, det første året man kom over 60 millioner. Tallene er basert på det spanske industri-og turismedepartementets månedlige beregninger på grensepasseringer (FRONTUR).

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter