Nye direkteruter til Spania

Publisert

Det nye lavpris-selskapet Flyr har lansert over 20 nye ruter, flere av dem til Spania. Selskapet får i disse dager inn sitt sjuende fly og med det øker man kapasiteten i god tid før sommerferien.

Blant nyhetene å bite merke i er direktefly til Valencia og Madrid. Begge har manglet direkteforbindelse fra Norge i lang tid.

– Å fly med oss skal være en hyggelig opplevelse. Vi spanderer gratis vann, kaffe og te på alle, og legger vekt på at reisen skal være enkel og bekymringsfri. Våre gjester skal ikke frykte at de ved ombordstigning skal bli møtt med vektere som skal veie håndbagasjen og kreve hundrevis av kroner i straffegebyr ved litt overvekt. De som møter til avgang med for stor bagasje får hos oss sendt den i lasterommet – uten at det koster den reisende noe, sier Ramdahl.  

«Våre reisende skal ikke frykte å bli møtt med en vekt i gaten»

Nye ruter annonsert.

Bergen til Malaga

Stavanger til Alicante

Stavanger til Malaga

Stavanger til Palma de Mallorca

Oslo Madrid

Oslo Valencia

Oslo Ibiza

Oslo Las Palmas

Selskapet fly fra før av mellom Oslo og Alicante samt Malaga.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter