Nå bestiller flere ferien på Costa Blanca

Publisert

Man ser nå en tydelig økning i reservasjoner på hotell og leibil i Spania. Dette etter at den spanske regjeringens kunngjøring om at dagens «alarm-situasjon» opphører 9. mai.

9. mai kan man fritt reise mellom Spanias autonome regioner. Antallet nye reservasjoner på hotell-senger på Costa Blanca har økt med 14% perioden etter at statsminister Pedro Sanchez annonserte slutten på de strenge nasjonale restriksjonene i Spania.

Hotell-eiernes forbund anslår at man vil ha tilgjengelig rundt 70% av normal sengekapasitet på hotellene i regionen. Man regner med at 50-70% av de tilgjengelige sengeplassene vil være utbooket.

Enkelte hoteller vil forbli stengt på grunn av kostnadene knyttet til personale og dagens regler for permittering som gjør det svært risikabelt for arbeidsgivere å ta folk ut av permitteringer.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter