Å låne til bolig i Spania har aldri vært så billig

Publisert

Renteindeksen får lån i Spania, Euribor er fortsatt negativ på -0.5%. Dette får sjette året på rad. Dette gir rekordlave renter på boliglån i Spania. Antallet som velger fastrente på sine lån er nå på rekordnivå i Spania.

Boligmarkedet i Spania skjøt for alvor fart i 2021, flere meglere melder om rekord-omsetning. “Alle” vil ha sin feriebolig eller et nytt større hjem etter lang tids restriksjoner. Spesielt i siste halvår har man sett antallet nye boliglån øke i Spania.

Tall fra Spanias notarer vier at fra januar til og med oktober har man signert 278.885 lån til bolig i Spania. Man må tilbake til 2008 for å finne tilsvarende høye tall.

Rekordlave renter på lån til bolig i Spania

Dette har ført til at bankene har konkurrert om hvem som kan tilby laveste renter for å trekke til seg nye lånekunder. I oktober 2021 ser man lån med fastrente på 1.47% bli tilbudt i Spania.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter