Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Publisert

Jobb fra hjemmekontor i Spania!

Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er du en vi søker. Vi ønsker å ansette helsesekretærer boende i Spania nå eller som ønsker å bosette seg der.

Opplæring kan skje i Oslo, Moss eller i Spania etter ønske og mulighet. Stillingsprosenter vil være etter ønske fra 44% til 100%.

Du må snakke og skrive flytende norsk, ha erfaring fra legekontor og kjenne til de mest vanlige journalsystemene på markedet som InfoDoc, Pridok, SystemX, PasientSky, Webmed.

Vi søker kvikke, blide, selvgående kandidater med et “smil” i stemmen som liker å jobbe fra hjemmekontor.

Vi er i en prosess med å starte opp avdeling i Spania i løpet av høsten så ta kontakt med oss så snart som mulig hvis dette er av interesse. Se mer informasjon på nett: www.telemedic.no

Send oss en søknad og CV til karlsson@telemedic.no, evt. ring styreleder Gøran Karlsson på mobil +47 90792892

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter