Gamestry får $ 5 millioner for å gi videospill-utviklere en bedre opplevelse

Publisert

Gamestry, en Barcelona-basert spillvideoplattform, har mottatt 5 millioner dollar i seed-finansiering. Goodwater Capital, Kibo Ventures og Target Global er blant de ledende investorene som bidrar. Dessuten har veksten på 175x de siste 12 månedene fått investorers øyner opp. Internett har tatt spillindustrien til neste nivå, og nyskapende nyetableringer høster fordelene. Dessuten nyter online kasinoer som tilbyr spill som online bingo enorm vekst. For øyeblikket er Gamestry en spanskspråklig spillvideoplattform. Plattformen ble opprettet i 2018 og har aldri sett tilbake siden den gang.

Et fokusskifte

I 2019 flyttet grunnleggerne av Gamestry fokuset fra å utvikle læringsinnhold til spill. I stedet begynte de å la skapere laste opp og dele underholdningsbaserte spillvideoer.

Skiftet ser ut til å ha vært gjennomtenkt som en vekststrategi. Gamestry avslørte at antallet månedlige aktive brukere hadde nådd 4 millioner. Plattformen har også tiltrukket seg rundt 2000 aktive innholds-skapere i Latin -Amerika og Spania. Plattformen har som mål å nå 20 millioner månedlige aktive brukere innen utgangen av året.

Ikke-live videoinnhold

For øyeblikket dominerer utvilsomt markedet for live streaming-spill. Tjenestene ser ut til å imøtekomme eSports -eksplosjonen. På den annen side hevder Gamestry at fokuset er på ikke-live videoinnhold.

Plattformens talsmenn hevder også at det er et gap for en ut-og-ut-videoplattform som støtter videospillere som fokuserer på spill. Som et resultat vil spillfans nyte en mer strømlinjeformet opplevelse enn andre innholdsgiganter.

Hva inneholder spillvideoskapere?

Gamestry lover spill-video-skapere bedre inntektsandel enn andre videoplattformer. For eksempel snakker plattformen om å ha en rimelig modell for annonseinntektsandel.

Dessuten lover det også å øke antall inntektsstrømmer for skapere. Plattformen garanterer også sine potensielle brukere at inntektsgenereringsstrukturen vil være fullt gjennomsiktig.

For eksempel hevder Gamestry at det tar opp spørsmålet om skapere som ikke tjener nok på andre plattformer fordi de er annonsedrevne virksomheter. Plattformen hevder at den gir et sted for skapere å engasjere publikummet og leve av til tross for publikumsstørrelsen.

Hva med seerne?

Seere vil nyte en one-stop-shop for å finne og se spillvideoer. Det tilbyr også seerne en plattform for å få kontakt med hverandre og dele lidenskapen deres.

Videre hevder plattformen at den vil gi seerne bedre informasjon om hver video. Dette vil hjelpe dem å bestemme om de skal klikke på den. Som et resultat hevder oppstarten at dette verktøyet vil hjelpe seerne med å finne kvalitet i stedet for å presentere dem for clickbait.

Gamestry hevder også at den ikke fungerer som andre plattformer for opplasting av innhold. For eksempel hevder den at de generelle plattformene ikke er optimalisert for spill. Som et resultat dekker slike plattformer ikke behovene til spillskapere.

I denne forbindelse hevder plattformens grunnleggere at Gamestry er en spesialisert plattform som søker å betjene brukerbehov som generelle plattformer ikke kan dekke.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter