Forventer bedringer i Spansk økonomi

Publisert

Europakommisjonen har oppjustert sine vekstforventninger for den spanske økonomien, som nå forventes å vokse med 1,9 prosent i år.

På bare seks måneder har Europakommisjonen nesten doblet sine vekstforventninger for Spania opp fra 1,0 prosent ved utgangen av 2022. Den siste oppjusteringen på 0,5 prosent betyr at den spanske økonomien forventes å vokse nesten dobbelt så mye som EU-gjennomsnittet, som er oppjustert til 1,0 prosent.

Europakommisjonen er generelt optimistisk med hensyn til økonomien i år, og bare Belgia og Luxembourg har fått sine prognoser nedjustert. Risikoen for en mulig resesjon i EU anses ikke lenger å eksistere.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter