Fem turister måtte snu på grensa

Publisert

Fem tyske statsborgere ble nektet innreise til Spania etter ankomst på flyplassen i Mallorca. De fem ble nektet adgang til Spania da de ikke kunne vise noe gyldig formål med reisen.

Pr dags dato er det bare lov å reise inn i Spania den som reiser i jobb-sammenheng eller om man er på vei «hjem». Altså om man har residencia i Spania.

Politiet på Mallorca flyplass, Son Sant Joan, sier til avisen ABC at det dreide seg om noen tyske pensjonister. De sier også at de har måtte returnere flere av samme grunn siste tiden.

Kontrollen ved spanske flyplasser ble strengere 15. mai da at man innførte 14 dagers hjemme-karantene for alle reisende inn til landet. Kravet om karantene gjelder ut «alarm-perioden» i Spania som skal gjelde frem til 7. juni.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter