Færre med betalingsproblemer – Spansk økonomi flater ut

PublisertAntallet misligholdte lån registrert i Spanske banker gikk ned i juni. Dette er første nedgangen siden desember 2006 viste tall nylig presentert av sentralbanken. Dette kan være en viktig indikator på at nedgangen i den spanske økonomien i stort grad har flatet ut. Totalt har bankene 80.5 milliarder euro i utlån som er misligholdt.

 

Også tallene for den viktige turistsektoren har vært positive denne sommeren til tross for en nedgang reservasjoner tidlig i sommer. Men situasjonen bedret seg raskt, i år har mange besøkende utsatt å bestille sine ferier til siste liten. Hotellene i Benidorm kunne melde om rundt 90% dekning i juli til tross for en nedgang på 15% i besøkende briter.  Antallet spanjoler som ferierte "hjemme" i Spania har kompensert for dette.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter