Europas beste thalassoklinikk ligger i Benicàssim

Publisert

Palasiet Thalasso Clinic and Hotel, nestoren innen thalassoterapi – bruk av sjøvann til terapeutiske formål – har i år blitt kåret til det beste helseturismeanlegget i Europa. Palasiet er et internasjonalt anerkjent senter for kvaliteten på sine medisinske tjenester og innkvartering, der det grunnleggende premisset er å gjenopprette fysisk og psykisk velvære. I tillegg til thalassoterapi bruker Palasiet innovative teknikker innen områder som rehabilitering og fysioterapi, bærekraftig vekttap, fitness og estetisk medisin. Palasiet har også fasiliteter som sørger for at gjestene trives.

I år har Palasiet fullført en totalrenovering av klinikken med nye termalbassenger med sjøvann, treningssentre, badstue, hydromassasjebad og konsultasjonsområder.

Ifølge selskapets ledere er Palasiets filosofi basert på fem søyler: thalassoterapi og naturlige behandlinger, medisinske behandlinger, ernæring, fysisk aktivitet og emosjonell balanse. Nærmere bestemt er thalassoterapi basert på bruk, under medisinsk tilsyn, av elementene i økosystemet: sjøvann, salter, alger, gjørme og selve det marine klimaet.

Programmene som tilbys av Palasiet, med et bredt spekter av behandlinger, kompletteres med aktiviteter som yoga, pilates, gåturer, ernæringsforedrag og kurs i sunn matlaging. En av nyhetene i den nye sesongen er PNIE, en teknikk som ser på helse på en helhetlig måte, og som anerkjenner betydningen av ernæring, fysisk aktivitet og emosjonell balanse for det generelle velværet.

Palasiet Thalasso-Clínica y Hotel har en fantastisk beliggenhet ved Benicàssim-bukten og ved siden av den grønne stien som forbinder byen med nabobyen Oropesa, og like ved strandpromenaden som er preget av staselige villaer fra begynnelsen av 1900-tallet. “Vi satser stort på å bli et helsesenter av rang. Vi er ikke et konvensjonelt hotell, men et integrert senter for restitusjon og livskvalitet. Thalasso-klinikken vår har de mest moderne og nylig oppdaterte fasilitetene innen estetisk og fysioterapeutisk teknologi”, sier kilder fra senteret selv.

Det brede utvalget av tjenester tilbyr personlige vekttapsprogrammer med svært effektive resultater, trenings- eller detoxprogrammer, velværeprogrammer og retreats som gjør det mulig å innføre nye livsstilsvaner og effektivt bekjempe fysisk og psykisk ubehag, aldring, stress og angst. Alt dette bidrar til å forbedre livskvaliteten og produktiviteten. “Vårt kall er å tilby tjenester av høyeste kvalitet til en svært rimelig og konkurransedyktig pris. Denne balansen er svært viktig for oss”, legger senteret til.

Palasiet ligger i Benicàssim, i en privilegert enklave 50 meter fra sjøen, omgitt av en 20 000 kvadratmeter stor hage med rik vegetasjon og middelhavsskog. Det har alle bekvemmeligheter og tjenester som et 4-stjerners hotell, med 74 koselige, fullt utstyrte rom, romslige terrasser og spektakulær havutsikt.

Luksuriøse fasiliteter

Thalasso Clínica har mer enn 2700 kvadratmeter dedikert til thalassoterapi og en rekke medisinske behandlinger. Fasilitetene omfatter et stort svømmebasseng med en biomarin bane med en temperatur på 36 ºC og luft- og vannstråler, finsk badstue, vaporarium, boblebad, trykkstråler og kabiner for gjørme- og algeinnpakninger.

Senteret har også en flebitisk rute, et thalassoterapiområde med kabiner for massasje, skjønnhetspleie, elektroterapi og fysioterapi, et stort treningsstudio, samt estetisk medisin og hårkonsultasjoner, ved siden av to utendørsbassenger, hvorav det ene er med panoramautsikt.

Det tilbys et bredt spekter av programmer. Blant dem vil vi trekke frem noen:

-Vektreduksjon: Målet er å minimere helseproblemene forbundet med overvekt, ta vare på kroppen og forbedre livskvaliteten og selvfølelsen.

Fitness-detox: Målet er å oppnå det generelle velværet som følger av en grundig renset og utrenset kropp, en uthvilt kropp og en perfekt mental balanse.

-Thalasso-terapeutisk: for å forbedre revmatiske sykdommer som artrose, leddgikt, osteoporose, fibromyalgi, traumatologiske problemer som muskelsammentrekninger, nakkesmerter, ryggsmerter, lumbago og skader som krever rehabilitering, og for dermatologiske problemer og sirkulasjonsproblemer.

Antistress og avslapping: utviklet for å redusere stress og dårlige livsvaner, oppnå bedre livskvalitet og fullstendig avslapning.

Ernæring som en grunnpilar

Palasiet Thalasso-Clinic and Hotel er også kjent for sin sunne og appetittvekkende gastronomi. Mottoet for restauranten er “Sunn gastronomi”. Palasiets kokk samarbeider tett med ernæringsfysiologer for å kunne tilby komplette og sunne menyer i samsvar med gjestenes behandlinger, gjennom en blanding av tradisjonell middelhavsmat og avantgardistiske kulinariske teknikker.

Produktene som brukes er sesongbaserte og lokale. “Vi ønsker at de som kommer hit, skal spise attraktive kvalitetsprodukter, alltid innenfor rammene av et sunt kosthold. Vi har satt oss fore å vise kundene våre hver dag at en sunn livsstil ikke trenger å stå i motsetning til gleden av god mat”, understreker Palasiet.

I tillegg til dette har Palasiet Natural Restaurant og kafeteriaen La Terraza, som har en fantastisk utsikt over Benicàssim-bukten.

Målet med alt dette er å gjøre oppholdet ditt så effektivt som mulig for å fornye kroppen, revitalisere sinnet og gjenopprette vitaliteten. Du kan bestille et opphold på Thalasso Clínica y Hotel Palasiet i Benicàssim via nettsiden palasiet.com eller ved å ringe 964 300 250.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter