Coworking på Costa Blanca

Publisert

Tre nye senter for folk som vil jobbe uavhengig, midlertidig eller starte opp virksomheter skal opprettes på Costa Blanca. Provinsmyndighetene i Alicante har presentert et program for såkalt coworking der det skal etableres åpne verksteder for idéutvikling og nyskapning i Orihuela, Benissa og Alicante by. Målet med sentrene er å legge til rette for etablering av nye virksomheter gjennom kursing og veiledning av personer som har ideer og forslag til nye prosjekter innen turisme, industri, kultur, energi og landbruk.

Bak den nye satsingen står provinsmyndighetene Diputación de Alicante, sammen med organisasjonen Fundación Escuela de Organización Industrial. Prosjektet er også EU-støttet med midler fra European Social Fund (ESF). Til opprettelsen av de tre verkstedene er det i første omgang satt av 400.000 euro (ca. 3,7 millioner kroner).

 

På jakt etter co-working space i Spania?

Se: coworkingspain.es

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter