Billigst å feriere på Costa Blanca denne sommeren

Publisert

Costa Blanca og Alicante-provinsen er det der man får mest for pengene om man vil tilbringe en uke på ferie på fastlands-Spania i følge en ny undersøkelse. Dyreste sted er Ibiza hvor det koster et par 87 Euro å spise i døgnet sammenliknet med Costa Blanca hvor man slipper unna med 54 Euro i døgnet på mat i løpet av ferien.

I undersøkelsen har man sett på hva det koster å være på ferie i en uke om man tar med kostnadre som buss, taxi, leiebil, restaurantbesøk, ferie-leilighet, utflukter og enkle innkjøp på supermarkedet for frokost e.l.

Ferie til under 500 Euro i uka i Spania

En uke på Costa Blanca koster i snitt 576 Euro inkludert leiebil fra flyplassen. Dropper man leiebilen og tar bussen i stedene koster ferien i Alicante-provisen 459 Euro. Er man blant de som tar taxi fra flyplassen til ferie-leiligheten havner man på 516 Euro i uka.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter