Alicante-flyplass sin togforbindelse ett skritt nærmere

Publisert

Foruten en innledende studie, som fikk 50.000 Euro, fra rådhuset har lite konkret blitt gjort i de nå 22 år man har snakket om å knytte Alicante-flyplass til tognettet.

Nå gir den spanske regjeringen løfter om at man setter av statlige midler til forprosjektets første fase. Og at anbudskonkurransen knyttet til dette vil bli utlyst innen årets utgang.

Dette ble opplyst under et møte mellom den spanske ministeren for infrastruktur, Raquel Sanchez, og presidenten for Valencia-regionen, Ximo Puig.

Leiebil, buss eller taxi

En slik forbindelse vil gjøre det enklere for reisende å kommer seg til flyplassen og til sin endelige destinasjon. Pr i dag er alternativene taxi, buss eller leiebil fra Alicante flyplass.

Flyplassen er Spanias femte største målt i trafikk. I Alicante hevder man at flyplassen er “en av verdens verste” med tanke på tilknytning til offentlig transport.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter