3.7% vekst i 2015

Publisert

Organisasjonen AIReF, estimerer at den spanske økonomien vil vokse med nesten fire prosent i 2015. Den uavhengige organisasjonen har blant annet som ansvar å overse statens forvaltning av økonomien i Spania.

AIReF, på norsk «Den uavhengige myndighet for økonomisk ansvarlighet», sier at for andre kvartal regner man med en vekst på 1.1% i brutto nasjonal-produkt. Hastigheten i Spansk økonomi øker nå som følge av økt nasjonal og internasjonal etterspørsel.

Dette er en vesentlig økning fra 2014 hvor BNP ble på 1.4%. Tallene bekrefter trenden som over tid har vist av Spania helt tydelig er på vei ut av den økonomiske krisen. Og at situajonen i Spania er langt bedre enn mange andre syd-europeiske økonomier.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: