11. golfbaner åpnet på Costa Blanca

Publisert

I det mesteparten av Costa Blanca gikk ned til «fase 1» og med det trappet ned de strenge Corona-tiltakene har 11 golfbaner åpnet opp igjen.

Banene som nå er åpne for spillere er Lo Romero, Vistabella, Villamartín, La Marquesa, Campoamor, Puig Campana, Altea, Jávea, Ifach, Las Colinas og La Sella)

Fire baner til er på vei, La Finca, Las Ramblas, Villaitana Levante og Villaitana Poniente. Men til nå er ingen dato annonsert, man har valgt å holde dem stengt mens man gjør oppgraderinger og vedlikehold.

Banene i Alicante m.m. er i en sone som hører til fase 0 og får ikke åpne ennå. Dette inkluderer Alenda, Bonalba, Font del Llop, Alicante Golf og El Plantío.

Foreningen for golfbaner på Costa Blanca har definert reglene til å skille spillerne med ti minutter og begrense antallet i hver gruppe til fire personer.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter