19.7 C
Alicante
30.4 C
Málaga
22.9 C
Las Palmas de Gran Canaria

Ytre Suløens Jass-Ensemble på Spania-turne

Bandet som i en årrekke har vært blant de mest populære på moldejazz besøker Costa Blanca og Costa del Sol tidlig i februar.

Ytre Sulæen er et band som er påvirket av, men ikke låst til, tradisjonell amerikansk jazz. Det gis rom for personlige tolkninger og stiler. Konsertene inspireres ofte mer av New Orleans’ ånd, hvor det er å underholde, glede og gøy er viktigere enn det helt stilriktige.

Costa del Sol

Første konsert er på sjømannskirken i Calahondas mellom Fuengirola og Marbella 7. februar klokken 19.00. Dagen etter, 8. februar, spiller man på Centro Cultural Villa de Nerja klokken 20.00

Costa Blanca

De siste fire konsertene er på Costa Blanca med følgende program:

9. februar, Elche – Centro Cultura La Llotja kl. 20.00, 10. februar, Minnekirken i Villajoyosa 19.30. I Rojales er konserten 11. februar klokken 20.00 i Teatro Muncipal Capitol.

Siste konserten går av stabelen i Torrevieja på sjømannskirken kl. 19.00

Ytre Suløens har tidligere besøkt Spania, blant annet i 2017. I over 40 år har Ytre Suløen vær et band som har satt sitt preg på den norske tradjazz-scenen. Dette gjennom utstrakt turnévirksomehet over hele landet i tillegg til konserter i Europa, USA, Asia og Afrika. Til nå har det blitt utgitt 26 plater.

 

Relaterte saker

- Advertisement -