Vurderer å ta over ruter etter SAS

Publisert

Norwegian melder at de vurderer å ta over noen av rutene SAS har varslet at de skal legge ned på grunn av økonomiske innsparinger. Ledelsen i flyselskapet jobber med å kalkulere lønnsomheten ved å gjenåpne direkteruten mellom Oslo og Madrid, samt at de vurderer å gjøre sommerruten Oslo-Palma de Mallorca, til helårsrute.

Norwegian melder at de vurderer å ta over noen av rutene SAS har varslet at de skal legge ned på grunn av økonomiske innsparinger. Ledelsen i flyselskapet jobber med å kalkulere lønnsomheten ved å gjenåpne direkteruten mellom Oslo og Madrid, samt at de vurderer å gjøre sommerruten Oslo-Palma de Mallorca, til helårsrute. Når SAS legger ned Madridruten, blir Oslo stående uten direkteforbindelse til den spanske hovedstaden.    

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: