VOX leder bløffet som arkitekt

Publisert

Leder av det høyrekstreme partiet VOX i Madrid beskyldes for å ha signert byggeprosjekter som arkitekt i årevis uten at hun faktisk var utdannet arkitekt på dette tidspunktet.

Rocia Monasterio tok eksamen som arkitekt høsten 2009. Men siden 2003 har hun godkjent prosjekter og signert som ansvarlig arkitekt.

I Spania har arkitekten det juridiske og det tekniske ansvaret for bygg som føres opp. I Norge ligger dette ansvaret mer på byggmester.

Partiet ønsker å profilere seg som Spanias forkjemper for «lov og rett». De har den hardeste linjen mot nasjonalistene i Katalonia og ber om strengere straffer for kriminalitet generelt. Samtidig som de vil rulle tilbake nye lover som er ment å beskytte kvinnelige ofre for partnervold. VOX mener lovene er diskriminerende mot menn. Det er også VOX som ønsker seg det hardeste linjen ovenfor innvandrere til Spania.

Høyre-ekstreme Vox vant takket være psykisk utviklingshemmede

Krever ”spansk” dronning for fiestaen

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter