Volvo Ocean Race flytter til Alicante

Publisert

Direktør for Volvo Ocean Race, den norske seileren Knut Frostad, sa på en pressekonferanse i Stockholm i slutten av juni at starten for den verdensberømte seilasen skal gå av stabelen i Alicante både neste år og året etter. Samtidig avslørte han at arrangementets hovedbase skal flyttes fra Whiteley i Sør-England til Costa Blancas største by.

Direktør for Volvo Ocean Race, den norske seileren Knut Frostad, sa på en pressekonferanse i Stockholm i slutten av juni at starten for den verdensberømte seilasen skal gå av stabelen i Alicante både neste år og året etter. Samtidig avslørte han at arrangementets hovedbase skal flyttes fra Whiteley i Sør-England til Costa Blancas største by. En nyhet som har blitt svært godt mottatt av lokale myndigheter. Representanter for havnen i Alicante har allerede tilbudt samtlige team plass i havnebassenget etter at årets race avsluttes i St. Petersburg i slutten av juni.     

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter