Vind og regn på Costa Blanca

Publisert

Spansk meteorologisk institutt AEMET varsler vind opp i storm styrke og store mengder nedbør på Costa Blanca tirsdag 29. august. Værendringene kunne merkes allerede mandag 28. august og gjelder for hele Alicante-provinsen. Også resten av Spania er inkludert i prognosen som gjelder til og med onsdag 30. august. Til sammen 27 provinser har fått varsel på gult eller oransje nivå, noe som betyr henholdsvis «risiko» og «betydelig risiko» for flomtilstander og storm.

Verst er utsiktene i områder i innlandet som Madrid der det haglet mandag 28. august, eller Ciudad Real og Toledo. Også Málaga og Solkysten er blant provinsene som er inkludert i varselet. Fargen gult (risiko for flom og storm) er gitt for så og si hele Alicante-provinsen og Costa Blanca.

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter