Verste regnvær på 12 år

Publisert

Årets første ”gota fria” – det kraftige regnværet som oppstår mot slutten av sommeren når lufttemperaturen synker mens havet fortsatt er relativt varmt – var det verste i Alicanteprovinsen på mange år. I løpet av tolv timer den 28. september falt det 80 liter regn per kvadratmeter i Alicante by.

Årets første ”gota fria” – det kraftige regnværet som oppstår mot slutten av sommeren når lufttemperaturen synker mens havet fortsatt er relativt varmt – var det verste i Alicanteprovinsen på mange år. I løpet av tolv timer den 28. september falt det 80 liter regn per kvadratmeter i Alicante by. Det er den største nedbørsmengden som er registrert siden 1997, hvor det i løpet av en dag i slutten av september falt utrolige 270 liter regn per kvadratmeter.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: