Varmebølgen fortsetter med enda høyere temperaturer

Publisert

Man forventer temperaturer på i overkant av 40 varmegrader i Alicante-provinsens sydlige regioner og opptil 39 grader i innlandet. Ingen steder vil minimums-temperaturen falle under 25 grader, med andre ord tropenetter hver natt fremover.

Vega Baja og spesielt Orihuela vil se de høyeste temperaturene i dagene som kommer.

Været i Torreveja

I Torrevieja vil temperaturene ligge på i overkant av 30 varmegrader denne uken. Temperaturen her stiger til 33 varmegrader neste helg.

Maksiums-temperaturen i Altea vil stabilt ligge på 33 varmegrader hele denne uken.

Klimaendringer skaper rekordvarme hvert år

Temperaturene steg til rekordnivåer allerede tidlig i sommer. Juni måned dette året var den nest-varmest man noensinne har målt. Temperaturene i Syd-Europa er så høye at man i land som Storbritannia har måtte sende ut advarsler om unormalt høye temperaturer. Hvert år dør spesielt eldre i varmebølgene som blir varmere og varmere for hvert år.

Les SpaniaPostens: Fem tips for å trives i den spanske sommervarmen

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter