Valencia: Ingen Formel 1 i 2014

Publisert

Etter alt å dømme utgår neste års Formel 1 gatebilløp i Valencia. Årsaken skal være mangel på penger til å gjennomføre arrangementet. Regionale myndigheter har den siste tiden forsøkt å forhandle ned prisen på arrangementet, men ser ikke ut til å ha lykkes. Kalenderen der neste års stevner står oppført er ennå ikke bekreftet, men for øyeblikket inneholder den kun én oppføring i Spania som er Montmeló-løpet utenfor Barcelona. Formel 1 er en svært populær sport i Spania der den spanske sjåføren Fernando Alonso de siste årene står for et tredvetalls seiere i enkeltløp og sammenlagtseieren i 2005 og 2006. Det er andre år på rad at Valencia må avlyse på grunn av innsparinger. Byen har vært vertsnasjon for Europas Grand Prix F1 siden 2008.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter