Utelukker nye restriksjoner i Spania som følge av Omnicron-varianten

Publisert

Spanias regjering utelukker nye restriksjoner internt i landet som følge av den nye Omnicron-varianten av Covid-19. Til nå har man registrert minst to smitte-tilfeller med den nye mutasjonen.

Regjeringen sier man ikke vil hemme økonomien i landet ytterligere. I stedet oppfordrer man folk til å unngå større sosiale samkomster.

På spørsmål om man kanskje etter jul vil se nye begrensninger for antall folk på barer etc svarte Spanias helseminister Carolina Darias «slike tiltak hører fortiden til».

Spania har strammet noe inn på regelverket for innreise i kjølvannet av Omnicron-varianten. Men spanjolene har vært gjennom det som var Europas strengeste nasjonale «hjemme-karantene» og man vil ikke gå bakover.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter