Ung immigrant knivdrept

Publisert

En 24 år gammel afrikansk immigrant er drept med kniv etter et slagsmål i La Mojonera (Almería). Tre personer, også de av afrikansk opprinnelse, er arresterte for ugjerningen. Etter drapet oppstod kraftige opptøyer i gatene. Et tyvetalls immigranter samlet seg og kastet stein og satt fyr på biler.

En 24 år gammel afrikansk immigrant er drept med kniv etter et slagsmål i La Mojonera (Almería). Tre personer, også de av afrikansk opprinnelse, er arresterte for ugjerningen. Etter drapet oppstod kraftige opptøyer i gatene. Et tyvetalls immigranter samlet seg og kastet stein og satt fyr på biler. Guardia Civil trekker sammenligninger til urolighetene i Roquetas de Mar tidligere i år, hvor kraftige gateopptøyer og demonstrasjoner oppstod etter drapet på en senegalesisk immigrant.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter