Tusenvis protesterte mot tyrefekting

Publisert

Tusenvis av mennesker tok lørdag 10. september til Madrids gater for å demonstrere mot tyrefekting og okseløp. Med slagord som «tortur er ikke kultur» og «misjon abolisjon» ble det stilt krav om et endelig forbud mot den kontroversielle tradisjonen. Kampen mot tyrefekting i Spania har pågått lenge, men har først de siste årene fått større oppslutning. Flere kommuner har innført forbud. Forbud diskuteres også flere steder på regionalt plan, blant annet på Balearene. Fra før av har Catalonia og Kanariøyene innført forbud.

Demonstrasjonen i Madrid lørdag 10. september er blitt en årlig markering og arrangeres av det spanske dyrevernpartiet Partido Animalista Contra el Maltrato Animal (PACMA).

Les også: Debatt om tyrefekting og okseløp

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter