Trillevogn til bagasje skal koste penger

Publisert

Det spanske flyplasselskapet AENA vil i løpet av året innføre betaling for bagasjevogner ved sine flyplasser. Trenger du vogn til koffertene dine, må du i fremtiden ut med én euro. Ordningen skal i første omgang gjelde for flyplassene Madrid-Barajas, Barcelona El Prat, Málaga, Palma de Mallorca, Gran Canaria, Tenerife Sur og El Altet i Alicante. Kun innenfor sikkerhetskontrollen vil vogner i fremtiden være gratis. AENA opplyser i en pressemelding at de på denne måten regner med å spare 8 millioner euro i året. Selskapet forsvarer den nye ordningen med vedlikeholdsutgifter og et generelt mål om å drive økonomisk og yte god service til kundene.

Det spanske flyplasselskapet AENA vil i løpet av året innføre betaling for bagasjevogner ved sine flyplasser. Trenger du vogn til koffertene dine, må du i fremtiden ut med én euro. Ordningen skal i første omgang gjelde for flyplassene Madrid-Barajas, Barcelona El Prat, Málaga, Palma de Mallorca, Gran Canaria, Tenerife Sur og El Altet i Alicante. Kun innenfor sikkerhetskontrollen vil vogner i fremtiden være gratis. AENA opplyser i en pressemelding at de på denne måten regner med å spare 8 millioner euro i året. Selskapet forsvarer den nye ordningen med vedlikeholdsutgifter og et generelt mål om å drive økonomisk og yte god service til kundene. Utgiftene forbundet med å holde en vognpark for bagasje ved flyplassene i Spania er i følge selskapet på 11,8 millioner euro i året.
 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter